Arquitectura per UPC. Candidat de doctorat al Laboratori d’Innovació i Tecnologia d’Arquitectura de la UPC LiTA. Professor al departament de geometria ETSAV. Ha desenvolupat el seu treball i la seva investigació sobre l’anàlisi energètica, l’automatització, la gestió de dades, el disseny computacional i l’optimització.
Actualment és co-directora del curs de postgrau de la Universitat de Barcelona, “Antropologia i Arquitectura. La vida social de l’entorn construït”. És membre de l’equip de recerca del projecte I+D titulat MOURE. Mobilitats desbordades: Un estudi comparatiu de les noves mobilitats urbanes (2020-2024). Presidenta i sòcia-fundadora de Antiarq, des d’on ha coordinat diverses activitats formatives que exploren la dimensió humana de les ciutats. La seva línia de recerca aborda l’economia política de la producció arquitectònica, els impactes socials de les reformes urbanístiques, l’urbanisme amb perspectiva de gènere i més recentment les mobilitats urbanes a les ciutats post-pandèmia.
Antropòloga (UB), investigadora predoctoral a Societat i cultura, àmbit d’antropologia social i cultural. Ajut per al Personal Investigador en Formació (APIF). Màster en antropologia i etnografia (UB), postgrau en societats africanes i desenvolupament (UPF i CEA), màster en desenvolupament internacional (SETEM-UPC) i educadora social (UB)
Membre dels grups de recerca, Observatori de l’alimentació (ODELA), Grup d’estudis en antropologia i significats del treball (GREAST), Observatori de la vida quotidiana i violències, Universitat Nacional Autònoma d’Hondures.