Barcelona Ciutat Fràgil

Projecte de recerca de la Universitat Politècnica de Catalunya / Convocatòria Pandèmies _ AGAUR 2020

Barcelona ciutat fràgil visita el Gimnàs Social Sant Pau, al Raval

El passat divendres 10 de desembre de 2021 la investigadora del projecte Barcelona ciutat fràgil Marta Serra i la col·laboradora del projecte Maria Coma (antropòloga) es van reunir amb la Lara Cáceres, directora de la cooperativa del Gimnàs Social Sant Pau. Hem pogut conèixer les instal·lacions de l’equipament que data de 1940 i la reconversió de l’ús esportiu a l’ús assistencial durant la pandèmia justament per donar suport a les persones en situació de sense llar, una de les línies que explorem a Barcelona Ciutat Fràgil. Hem quedat entusiasmades amb el recorregut i la dimensió humana de tot aquest projecte!


Teniu més informació a la pàgina web de l’entitat: https://www.gimnassocialsantpau.com.

 

Fotografies: Marta Serra-Permanyer.