Barcelona Ciutat Fràgil

Projecte de recerca de la Universitat Politècnica de Catalunya / Convocatòria Pandèmies _ AGAUR 2020

El projecte de recerca “La revolución del entorno cotidiano obrero y popular: Vivienda y espacio urbano en el distrito de Nou Barris de Barcelona, 1950-1975” presenta la publicació: La revolució de l’habitatge a les perifèries obreres i populars. Nou Barris, 1939-1980. Entre els investigadors autors de l’obra es troben la professora Maribel Rosselló i el professor José Luis Oyón, membres investigadors del projecte Barcelona ciutat fràgil. La reflexió sobre l’habitatge popular esdevè peça fonamental a l’hora de pensar l’experiència de la pandèmia a Barcelona, i és per això, entre d’altres raons, per les quals des del projecte Barcelona ciutat fràgil estem tan interessats en aquesta recerca brillantment desenvolupada pels nostres companys. La publicació es presentarà el dimecres 1 de desembre de 2021 a les 12 hores, i tindrà lloc a la Biblioteca de l’EPSEB (Avinduda Doctor Marañón 44-50, Barcelona, Biblioteca, primera planta). També es podrà seguir online en la següent direcció: https://meet.google.com/nxe-ezqw-uif. Us hi esperem!

Podeu descarregar el llibre en aquest enllaç.