Barcelona Ciutat Fràgil

Projecte de recerca de la Universitat Politècnica de Catalunya / Convocatòria Pandèmies _ AGAUR 2020

“Barcelona ciutat fràgil” assistirà al Curs “Habitatge en temps de pandèmia”

El Centre Ernest Lluch, de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, ha convocat un curs titulat «Habitatge en temps de pandèmies» en el qual es reflexionarà sobre l’impacte de la pandèmia en l’habitatge i sobre les polítiques que es poden dur a terme per tal de fer front a les dificultats socials que se’n deriven.

El programa contempla xerrades d’expertes com Carme Trilla o Susanne Bauer i taules rodones sobre «El context socioeconòmic: impacte de la pandèmia en els factors determinants del mercat residencial a l’àrea metropolitana», «Accés i permanència a l’habitatge en pandèmia», «Exclusió residencial i grups vulnerables durant la pandèmia», «L’emergència residencial en pandèmia» i «Les mesures urgents en habitatge davant la COVID-19».

El curs està dirigit per Carme Trilla, presidenta de l’Observatori de l’Habitatge de Barcelona, institució que patrocina les jornades, i es durà a terme tan presencialment al CCCB com de manera online. És gratuït i les inscripcions es poden fer a: https://cuimpb.cat/ca/curs/246/inscripcio.

Donada la convergència dels temes tractats amb alguns dels aspectes estudiats al nostre projecte, «Barcelona ciutat fràgil» assistirà al curs a través de diversos representants que s’hi han inscrit.

L’Observatori de l’Habitatge de Barcelona ha dut una intensa activitat en relació amb l’estudi de l’afecció de la pandèmia en l’àmbit de la l’habitatge, com es pot comprovar en aquest apartat de la seva pàgina web, la consulta de la qual recomanem: https://www.ohb.cat/category/covid/#covid

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *